Vrijeme pripreme: 30 minuta

Sastojci (4 osobe):

  • 320 g pilećeg filea
  • 80 g pancete
  • 4 šalice zelene salate
  • 2 šalice baby špinata
  • 1 glavica luka
  • 100 g feta sira
  • 120 g kruha
  • 1 žlica mješavine mediteranskih začina
  • maslinovo ulje po želji
  • balzamični ocat po želji
  • papar po želji

Priprema:

  • Narezati pileći file na manje trakice, a potom ga ispeći u tavi na maslinovom ulju.
  • Narezati pancetu na trakice te ju lagano prepeći na tavi kako bi postala hrskava.
  • Narezani luk pirjati na nekoliko kapi maslinovog ulja 3-5 minuta.
  • Zelenu salatu i špinat usitniti na manje komadiće.
  • Kruh narezati na kockice, premazati ga mješavinom mediteranskih začina i maslinovog ulja, a potom zapeći u pećnici 10 minuta na temperaturi od 180 ֠ C.
  • Feta sir narezati na kockice željene veličine.
  • U zdjeli pomiješati sve sastojke te začiniti po želji.